Sint-Kerst-weggeefmarkt in De Steeg

08 okt , 15:02 Nieuws
parkhuis de steeg rhedennieuwsnl
rheden.nieuws.nl
DE STEEG - Op 9 november 2024 is er voor de derde keer een weggeefmarkt in het Parkhuis. Net zoals de eerste keer zal deze in het teken staan van de komende feestdagen. Ook staat er dit keer een extra kraam met als thema herfst & tuin.
Motto van de organisatie:

Hergebruik - circulaire economie - tweedehands is prima - weggooien kan altijd nog

  • Heeft u goede, mooie, cadeauwaardige spullen die een nieuw huis zoeken?
  • Gaat u dit jaar extra vroeg de kerstversiering uitzoeken om wat te doneren?
  • Heeft u nog leuke cadeautjes voor Sint en Kerst voor kinderen
  • Wilt u doneren om daarna iets nieuws mee te nemen?
Dit is de opzet: u levert uw goede spullen aan via onderstaand mailadres. Zij zoeken het uit en bieden het aan op de markt in Het Parkhuis, u komt gezellig langs voor een kopje koffie met iets lekkers en snuffelt tussen alle spullen. Daar zit vast iets leuks bij.

"U blij, de gever blij, wij blij"

Wat zamelen ze in? Speelgoed, kinderboeken, kerstspullen, huishoudelijke zaken, van mixer tot beslagkom, huisdecoratie, cadeautjes voor zowel volwassenen als kinderen voor Sinterklaas en Kerst en spulletjes om kerststukjes te maken. Alles moet in een boodschappentas passen qua grootte. (geen kleding en geen boeken voor volwassenen).
Als extraatje is er een stand met tuinspullen, tuinplantjes, kamerplanten, goede tuinboeken, gereedschap, potten enz. Ook tref je hier materialen aan om kerststukjes te maken.
Contact via [email protected] of bellen met 06 509 68 456
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of Wekelijkse nieuwsbrief
Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.