Songfestival bij de Sportinstuif: Wandeling zonder Grenzen

20 mei , 17:43 Nieuws
sportinstuif rheden wandeling zonder grenzen songfestival
DIEREN – Ook dit jaar organiseert de Sportinstuif voor mensen met een verstandelijke beperking in Rheden en omgeving weer de ‘Wandeling zonder Grenzen’. Dit jaarlijkse evenement vindt traditiegetrouw plaats bij Jos en Riet Spanbroek van de Spelerij in Dieren.
Dit jaar belooft het een bijzonder feest te worden, want er wordt een songfestival georganiseerd met Hollandse deelnemers!

Een kleurrijke Jury en DJ Mika

Tijdens het songfestival zullen de deelnemers worden beoordeeld door een kleurrijke jury, die is verdwaald in het bos. DJ Mika zorgt voor swingende en dansbare muziek om de sfeer erin te houden. De organisatie hoopt natuurlijk dat niemand verdwaalt in de prachtige bossen rondom de Spelerij!

Doe mee en kom langs

Bent u nieuwsgierig naar het evenement, wilt u mee wandelen of meer weten over de organisatie? Dan bent u van harte welkom op vrijdag 24 mei om 18:30 uur bij de Spelerij, Veldweg 5 in Dieren. Het belooft een gezellige en feestelijke avond te worden!
Voor meer informatie kunt u terecht op de website: www.sportinstuif.nl .
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.