Speciale Kidsrun bij AV Gelre!

30 apr 2017, 13:49 Nieuws
veluwezoomloop jeugd
DIEREN – Altijd al eens aan een echte hardloopwedstrijd mee willen doen? Dat kan zondag 21 mei tijdens de Veluwezoomloop - Kidsrun!
Er kunnen twee afstanden gelopen worden; 1,25 kilometer of 2,5 kilometer. De wedstrijd wordt gehouden op de atletiekbaan van AV- Gelre in Dieren. Je kunt je alvast inschrijven via http://www.inschrijven.nl maar je kan ook ter plekke tot een half uur van te voren inschrijven. De start van de kids-run is 10.15 uur.
Tijdens deze Kids-run willen we ook aandacht besteden aan Lucas, één van onze sportieve pupillen. Bij hem is een vorm van kanker geconstateerd; leukemie. De jeugdcommissie van AV Gelre organiseert diverse activiteiten om extra geld binnen te halen voor Kika om zo Lucas en zijn familie te steunen.
Heb je sportieve ouders, familieleden, vrienden en/ of vriendinnen, neem ze mee want er zijn ook grotere afstanden te lopen door de prachtige bossen van de Veluwezoom nl; 6, 11 of 15 kilometer. Deze wedstrijden starten vanaf 11.00 uur. "Dan maken we er samen een groot, sportief familie evenement van!"