Steven Brunswijk met ‘Alleen Brabanders, Geen Nederlanders’ in Spankeren

28 mrt 2023, 18:22 Nieuws
steven brunswijk
SPANKEREN - Cabaretier Steven Brunswijk treedt op zaterdag 1 april op in de dorpskerk van Spankeren. Zijn show heeft als titel: ‘Alleen Brabanders, Geen Nederlanders’.
Brunswijks stijl wordt gekenmerkt door een eenvoudige visie op de samenleving, pittige uitspraken in onvervalst Tilburgs en (niet te vergeten) zijn humor. Daarmee heeft hij inmiddels de harten van velen veroverd. Brabant, waar hij is opgegroeid, noemt hij ‘de mooiste provincie van Nederland’. Dat weerhoudt de cabaretier er niet van ook in deze show zijn Surinaamse roots tot hun recht te laten komen.
De voorstelling wordt georganiseerd door RhederArt. Aanvang 20.00 uur. De entreeprijs bedraagt 16,50 euro. Kaarten via www.rhederart.nl .
stevenbrunswijksolo
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Volg en Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.