Tel het aantal hartjes in Rheden én win!

09 feb 2022, 16:50 Nieuws
tel het aantal hartjes in rheden en win wwwregiobodeonlinenl
RHEDEN – Centrummanager Marloe Mammina van het dorp Rheden heeft een ludieke en liefdevolle actie bedacht in het kader van Valentijnsdag. Haar doel: beleving en verbinding in een levendig centrum.
In de Groenestraat zijn diverse bomen versierd met rode harten om zowel Valentijn te eren als het gemeenschapsgevoel in Rheden een warm hart toe te dragen. Er is ook een kleine actie opgezet voor bewoners, met leuke prijzen van de eigen ondernemers.
Marloe heeft samen met Marit de afgelopen week enkele middagen hartjes gezaagd en felrood geverfd. Harry, eigenaar van de lokale Hubo, heeft het hout gedoneerd. Afgelopen zaterdag zijn de hartjes opgehangen. De vraag aan de bezoekers aan het centrum van Rheden: hoeveel hartjes zijn het eigenlijk? Maak een schatting, of beter, ga ze tellen.
Wie een antwoord heeft, kan dit doorgeven via de nieuwe site www.centrumrheden.nl . “Voeg bij je antwoord een eigen Valentijnswens toe. Uit de juiste, meest mooie, creatieve of ontroerende reacties kiezen wij diverse winnaars” , aldus de ondernemers. De prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht en ontvangen een leuke verrassing voor henzelf of hun Valentijn, beschikbaar gesteld door lokale winkeliers. De actie loopt tot zaterdag 12 februari.
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.