Theatergezelschap Troep speelt 'Ontkoppeld'

15 apr 2023, 15:39 Nieuws
poster ontkoppeld
Troep
LAAG-SOEREN/DIEREN - Theatergezelschap Troep uit Laag-Soeren zet weer een nieuwe voorstelling onder bezielende regie van Nelleke Koetsier op de planken 'Ontkoppel'. het theatergezelschap uit Laag-Soeren speelt dit jaar weer een stuk van Neil Simon, het is een komedie.
Een groep vriendinnen komt elke vrijdag in het appartement van ‘rommelkont’ Olive, bij elkaar om Triviant te spelen. Olive is gescheiden en lijkt zich goed te redden in haar eentje. Als de ‘neurotische kasplant’ Florence, een van de vriendinnen, ook gaat scheiden nodigt Olive haar ondanks de tegenpolen, uit om bij haar in te trekken. Een beter recept voor narigheid en verdeeldheid is haast ondenkbaar en dit wordt nog meer aangewakkerd door twee Spaanse broers die ook in het appartement wonen. Olive ziet erg uit naar een afspraakje met deze broers maar Florence denkt daar heel anders over……..
Een hilarisch stuk waar botsende karakters de hoofdrol spelen en waar de ijzersterke dialogen van Neil Simon ook zorgen voor stof tot nadenken.

Troep nodigt u van harte uit om te komen kijken!

Speeldata: 22 en 29 april om 20.30 uur en 30 april om 14.30 uur. Kaartjes kosten 10 euro. Adres: t’Sprengenhus, Harderwijkerweg 25A 6957 AB Laag-Soeren
Reserveren via [email protected] .
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Volg en Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.