Theaterkoor Music for All zoekt muzikaal leider

03 jan 2023, 13:47 Nieuws
music for all
DIEREN - In verband met het vertrek van de huidige muzikale leider Christan Grotenbreg zoeken we per maart 2023 een nieuwe muzikaal leider.

Wie is het Theaterkoor Music for All

Theaterkoor Music for All is een enthousiaste, maar kleine groep van ongeveer 20 leden van 45 jaar en ouder. Het koor heeft de afgelopen jaar veel last gehad van de coronamaatregelen en zijn daardoor wel wat leden kwijtgeraakt. Maar ze willen door en samen met een nieuw muzikaal leider de draad weer oppakken.

Wat doet Theaterkoor Music for All

Zoals de naam al zegt, maken de leden van het koor met elkaar muziektheater. Maar daarnaast heeft het koor een divers repertoire, zingt op verschillende evenementen en staat het koor altijd open voor nieuwe ideeën.

Wat heeft het koor allemaal gedaan

In de afgelopen jaren hebben de leden van het koor, aan diverse muziektheaterproducties gewerkt en deze laten zien aan het publiek, ze werken hierbij samen met een regisseur. In voorstellingen wordt er niet alleen gezongen, maar ook geacteerd. Op de website https://mfadieren.com/
zijn diverse impressies van deze activiteiten te zien.

Gezocht

Het koor zoekt een nieuwe enthousiaste muzikaal leider die samen met de koorleden nieuwe uitdagingen wil aangaan. Ze willen zich verder ontwikkelen in het ‘gewone’ repertoire en daarnaast wil het koor graag, samen met deze muzikaal leider, weer de tanden zetten in een nieuw muziektheaterproductie.

Repeteren

Er wordt gerepeteerd op de maandagavond in Dieren en in aanloop naar de nieuwe muziektheaterproducties is er wel eens een werkdag in het weekend, of er wordt gezamenlijk een dag gepland om de muzikale of theaterkennis bij te spijkeren.

Wil je het koor in actie zien?

Kom dan op 11 en 12 februari 2023 naar onze nieuwe productie de Geduldsteen kijken. Lijkt het je leuk om met het koor en haar leden kennis te maken? Neem dan contact op met Karin Ouwerkerk via: [email protected] of 06 53695621.
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.