Thema Kinderboekenweek 2022: Gi-ga Groen

22 sep 2022, 12:19 Nieuws
officile opening velperwaarden natuurmonumenten 2019 09 08 22
VELP - Woensdag 5 oktober 2022 om 9.30 uur openen burgemeester Carol van Eert, kinderboekenschrijver Thijs Goverde en Walter Jansen de Kinderboekenweek 2022. Het thema is dit jaar Gi-ga Groen!
Na de opening, bij de Muziektent aan de Overbeeklaan, komt een Gi-ga Groenmars in beweging. Onder de leus “Gi-ga Groen, wij houden van groen!!!” lopen kinderen van groep 6, 7 en 8 van Daltonschool Prins Bernhard als een groene rups de straten door en eindigen in Boekhandel Jansen & De Feijter aan de Emmastraat voor een vervolgprogramma.

Signeersessie

De groene loper wordt uitgerold. Want, Thijs Goverde, schrijver van het kinderboek ‘Supergroen’ signeert zijn boeken van 13.00 – 14.00 uur. Iedereen is welkom!

En dan nog iets… Wie heeft het groenste idee?

Heb je een goed groen-idee voor jezelf, voor Velp, voor Nederland of voor de hele wereld? Dan zijn ze daar heel benieuwd naar!
Als je voor 4 oktober jouw idee inlevert, maak je kans op het winnen van een gesigneerd exemplaar ‘Supergroen’. Inleveradres: Emmastraat 6, Velp of [email protected]
Uitreiking prijsvraag
De prijsuitreiking vindt plaats op 5 oktober 14.00 uur in de boekhandel. Gi-ga Groen, iedereen mag meedoen!
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.