Thema ‘Levend Verlies’ bij lotgenotenbijeenkomst NAH-Trefpunt Velp

12 mrt 2023, 17:52 Nieuws
nah trefpunt velp hersenletselnl
VELP – Op maandagochtend 20 maart, om 10:00 uur, geeft het NAH-Trefpunt Velp weer een lotgenotenbijeenkomst in Buurthuis de Poort in Velp. Dit is voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel, maar ook mantelzorgers en/of naasten zijn welkom.
Mensen met NAH krijgen te maken met verlies van vaardigheden. De realisatie van dat verlies kan lang verborgen blijven, maar is soms ook duidelijk waarneembaar, zeker als het om een fysieke uitval gaat. Dit heeft emotioneel een grote impact en brengt verwarring, boosheid en verdriet met zich mee. Dit heet 'levend verlies’.
NAH-Trefpunt Velp heeft Josje Gorgels uitgenodigd om hierover een presentatie te geven op 20 maart, in De Poort te Velp. Samen met de aanwezigen gaat zij dit d.m.v. een werkvorm uit diepen.
Op www.hersenletsel.nl , de website van de patiëntenvereniging kunt u zich aanmelden via het contactformulier. Hier vind u ook meer informatie. Of zend een mail naar: [email protected] .
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.