Thriller- en fantasyschrijver Thomas Olde Heuvelt signeert in Velp

04 mei 2023, 11:44 Nieuws
thomas olde heuvelt
VELP - Op vrijdagmiddag 12 mei signeert Thomas Olde Heuvelt bij Boekhandel Jansen & de Feijter zijn laatste boek November en eerdere boeken. Toegang is vrij, iedereen is welkom om deze bestsellerauteur van thrillers en fantasy novels te ontmoeten.
Thomas Olde Heuvelt is een Nederlandse schrijver, geboren op 16 april 1983 in Nijmegen, Nederland. Hij is het meest bekend van zijn horror- en fantasyromans, waaronder "Hex", "HEX: De Nederlandse editie" en "Echo". Olde Heuvelts werk is vertaald in tal van talen en heeft verschillende prijzen gewonnen, waaronder de prestigieuze Hugo Award voor zijn novelette "The Day the World Turned Upside Down". Hij wordt beschouwd als een van de meest prominente Nederlandse schrijvers van speculatieve fictie en zijn werk heeft zowel in Nederland als internationaal een aanzienlijke aanhang gekregen.

Praktische info

  • Datum: 12 mei 2023
  • Tijd: 15.00-16.00 uur
  • Toegang vrij
  • Boekhandel Jansen & de Feijter, Emmastraat 6, Velp
Meer toelichting een aanmelden op: www.eenpassievoorboeken.nl/activiteiten
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Volg en Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.