Tijdelijke omleiding buurtbus in Dieren Noordoost

21 okt 2022, 16:57 Nieuws
buurtbus 526 wwwbbsd nl
DIEREN - Van maandag 31 oktober tot en met maandag 7 november 2022 volgt buurtbus lijn 526 gedeeltelijk een andere route door Dieren Noordoost.
Komend vanaf station Dieren rijdt de bus vanaf de halte aan de Abelenlaan een rondje via de Magnolialaan en de Taxuslaan, terug naar de Abelenlaan. Vervolgens gaat hij linksaf de Harderwijkerweg op, en weer linksaf de Imboslaan in. Bijna aan het einde gaat hij rechtsaf de Industrielaan in. Vanaf daar vervolgt hij zijn normale route terug naar het
station.

Vervallen haltes

Als gevolg van de omleiding vervallen de haltes aan de Meidoornlaan („Olmenhof”, „Larixhof” en „Sparrenhof”). Op de halteborden komt een verwijzing naar de halte waar passagiers wél kunnen opstappen.
De omleiding is nodig omdat de gemeente Rheden de wegen Meidoornlaan, Cederlaan en De Vlashegge in Dieren Noordoost van nieuw asfalt laat voorzien.
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.