Veelkleurige zomernacht van De Verbeelding

23 jun 2022, 13:04 Nieuws
zomernacht van de verbeelding de verbeelding
de Verbeelding
RHEDEN - Op zaterdag 2 juli wordt in Rheden de ‘Zomernacht van de Verbeelding‘ georganiseerd. De beste 7 columns van een eerdere columnwedstrijd, georganiseerd door de ‘Verbeelding‘, worden gepresenteerd. Ook wordt de winnaar/winnares bekend gemaakt.
Op deze zomeravond/nacht kunt u ook genieten van optredens van zangeres Esther Grotenbreg en singer-songwriter Jaimy Elia. Twee jonge talenten. Esther stamt uit de zeer muzikale Grotenbreg-familie uit Rheden. Jaimy won met de Boyband 4U de finale van Holland-Next Boy/Girlband bij SBS en stond met de eerste single “Bitter Taste ‘weken in de Top 40. Binnenkort is hij te zien in een nieuw tv-programma.
Esther en Jaimy zullen bij hun optreden begeleid worden door pianist en multi-instrumentalist Christan Grotenbreg.
De ‘Zomernacht van de Verbeelding‘ is op zaterdag 2 juli in het WIK-gebouw, IJsselsingel 95, Rheden. Vanaf 20.00 uur staan de deuren voor u open en het programma begint om 20.30 uur. De toegang is gratis.
Kom deze bijzondere zomeravond/-nacht mee genieten! Van harte welkom op deze slotactiviteit van het eerste seizoen van ‘De Verbeelding’.
Kijk voor meer informatie ook op: www.centrumdeverbeelding.nl .
zomernacht van de verbeelding1 de verbeelding
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.