Verwenmiddag voor mantelzorgers op de Dag van de Mantelzorg

20 okt 2022, 17:30 Nieuws
verwenmiddag dag van de mantelzorg 2022 mvt rheden rozendaal
GEMEENTE RHEDEN/ROZENDAAL - Bent u een van de mensen die zorgt voor een chronisch zieke, gehandicapte of hulpbehoevende partner, ouder, kind of ander familielid, vriend, kennis of buur? En woont u in de gemeente Rheden of Rozendaal? Dan bent u, mantelzorger, van harte uitgenodigd voor een ontspannende middag op de Dag van de Mantelzorg.
Mantelzorgers zijn onzichtbare helden! Dat mag best eens gezegd worden! De Dag van de Mantelzorg is daarom voor de gemeenten Rheden en Rozendaal een reden om hen in het zonnetje te zetten en te verwennen door een middag van ontspanning te bieden. MVT (organisatie voor mantelzorg en vrijwillige thuishulp) organiseert deze dag. De bijeenkomst vindt dit jaar plaats in Boerderij de Deel , Heuvenseweg 6 te Rheden.
Deze middag kunt u genieten van gezelligheid en muziek. Er is een accordeoniste, een optreden van popkoor InCtrl, een compilatie van sketches van Toon Hermans en een quiz met onder andere muzikale “hersenkrakers” .
En natuurlijk wordt u intussen verwend met een lekkere drankjes en hapjes. De zaal is vanaf 13.30 uur open. Het programma begint om 14.00 uur en eindigt om 16.30 uur. Deelname is gratis.

Programma:

  • 13:30 uur Inloop onder begeleiding van accordeonmuziek
  • 14:00 uur Opening door de wethouders van Rheden en Rozendaal
  • 14:15 uur Compilatie fragmenten Toon Hermans
  • 15:00 uur Optreden Popkoor In Ctrl
  • 15:45 uur Quiz met hersenkrakers en muzikale elementen
  • 16:30 uur Afsluiting middag
Wilt u er bij zijn meldt u dan uiterlijk 7 november aan bij MVT Rheden en Rozendaal. Telefonisch: 026 – 370 70 70 (op werkdagen tussen 9.30 – 11.30 uur, (andere tijden antwoordapparaat) of per e-mail: [email protected]
Wanneer u vervoer nodig heeft om naar deze bijeenkomst te komen of iemand die u vervangt tijdens uw afwezigheid kunt u dat aangeven bij uw aanmelding. Wij zullen dan ons uiterste best doen dit in overleg met u te regelen.
dag van de mantelzorg 2022 mvt rheden rozendaal
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.