Viering adoptie eerste lam bij Schaapskooi Rheden: Een uniek gemeenschapsmoment

02 mrt , 10:38 Nieuws
eerste lammetje rhedense schaapskudde geadopteerd door max en sjappie 2023 12
RHEDEN – Op woensdag 6 maart 2024, om 14.30 uur, vindt een bijzondere viering plaats bij de Schaapskooi in Rheden. Dit evenement markeert de jaarlijkse adoptie van het eerste lam van de Rhedense Schaapskudde, een traditie waarbij telkens een bekend gezicht uit de gemeenschap de eer krijgt om het eerste lam te adopteren. Dit jaar hebben we het genoegen om juf Jolanda van de Mauritiusschool en juf Erica van de Rheder Enkschool in het zonnetje te zetten.
Beide onderwijzers hebben een langdurige band met hun respectievelijke scholen opgebouwd, een band die zo sterk is dat zelfs ouders die nu hun kinderen naar school brengen, zich zullen herinneren dat zij zelf ooit les hebben gehad van een van deze toegewijde juffen. Het adoptiefeest wordt dit jaar extra bijzonder, doordat ook kinderopvang Puck en Co, onderdeel van de Kroeseboom, zich aansluit bij de viering. Hierdoor transformeert het evenement in een Kroeseboomfeest, waarbij de gemeenschap samenkomt om dit vreugdevolle moment te delen.
Tijdens het feest wordt eveneens de naam van het eerste lam onthuld, een moment waar met name de kinderen van groep 1 en 2 naar uitkijken, die speciaal door de juffen zijn uitgenodigd. De uitnodiging staat echter open voor iedereen die dit warme gemeenschapsgevoel wil ervaren en deel wil nemen aan de festiviteiten.
De adoptieperiode gaat officieel van start op 6 maart en we verwelkomen iedereen tussen 13.30 en 16.00 uur om dit bij te wonen. Voor meer informatie over de adoptie en de festiviteiten kunt u terecht op de website: https://adoptie.schaapskudde.nl .

Let op:

Parkeren bij de schaapskooi is niet toegestaan. De organisatie adviseert bezoekers om te parkeren bij het nabijgelegen bezoekerscentrum, vanwaar het ongeveer een 10 minuten lopen is naar de schaapskooi. Zij kijken ernaar uit om u te mogen verwelkomen bij dit hartverwarmende evenement dat de kracht en de eenheid van onze gemeenschap viert.
Het nieuws
van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl
bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.