Voorleesfeestjes en theatervoorstelling tijdens de Nationale Voorleesdagen

06 jan 2023, 16:36 Nieuws
jogchem jalink maximiliaan modderman geeft een feestje bibliotheek veluwezoom
DIEREN – Bibliotheek Veluwezoom organiseert tussen 25 januari en 4 februari leuke activiteiten rondom De Nationale Voorleesdagen. Voorleesfeestjes met Maximiliaan Modderman en een theatervoorstelling van poppenspeler Jogchem Jalink, bekend van Sesamstraat en De Boterhamshow. Bij deze activiteiten staat het belang van voorlezen aan het jonge kind centraal: Voorlezen beleef je samen.

Activiteiten

Voorlezen is heel belangrijk voor de ontwikkeling van je (klein)kind. Kom naar de bibliotheek en laat je inspireren! Op onze website vind je het volledige overzicht van de activiteiten: www.bibliotheekveluwezoom.nl/nationalevoorleesdagen . We helpen je ook graag aan een mooi boek voor jou en je (klein)kind.

Voorleespopje

Een bibliotheekabonnement is voor jongeren onder de 18 jaar gratis! Tijdens De Nationale Voorleesdagen krijgt iedere kind (0 tot 6 jaar) dat nieuw wordt ingeschreven het voorleespopje cadeau.

Blijven lezen

Als kinderen blijven lezen, is dit goed voor hun ontwikkeling. Ze hebben hier ook later, bij het studeren, vinden van een baan en het digitaal regelen van zaken, profijt van. Dus, als je nu je jonge kind voorleest, daar ervaart het kind het hele leven de positieve effecten van.

Meer weten?

Kijk op de website van Bibliotheek Veluwezoom waar en wanneer je kunt komen ontdekken hoe leuk voorlezen is en meld je (klein)kind aan: www.bibliotheekveluwezoom.nl/nationalevoorleesdagen .
Het nieuws
van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl
bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.