Voorlichtingsavond over aanhoudende pijnklachten

04 mei 2023, 18:58 Nieuws
een plus gezondheidscentrum velp
VELP - Iemand met aanhoudende pijnklachten heeft last van pijnklachten die continu of wisselend aanwezig zijn. Vaak zijn de klachten van invloed op de lichamelijke conditie, de stemming en het sociale leven. De oorzaak is vaak moeilijk te bepalen en de behandeling ervan is lastig.
Het gezondheidscentrum in Velp aan de Rozendaalselaan, heeft voor mensen met aanhoudende pijnklachten het programma Multidisciplinaire Eerstelijns Revalidatiezorg ontwikkeld. In dit programma word vanuit verschillende invalshoeken gekeken naar de gevolgen die de klachten met zich meebrengen.
Het gezondheidscentrum zet zich in om mensen met pijnklachten uitgebreid te onderzoeken waarna de cliënt een persoonlijk advies krijgt. Het doel is dat u zelf- en niet de pijn- uw leven bepaalt.
Opwoensdag 24 mei tussen 18.45-20.00geeft het gezondheidscentrum een voorlichting over aanhoudende pijnklachten en haar revalidatiezorgprogramma. Wilt u hierbij aanwezig zijn? Opgeven is mogelijk door te mailen naar [email protected] of bellen met 026 – 361 50 07.
een plus gezondheidscentrum velp1
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Volg en Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.