Waardecheque ‘ikbuurtmee!’ voor afronding verfraaiing bij de Oude Jan Velp

21 jun 2023, 15:56 Nieuws
muur oude jan1 martin idema
Martin Idema
VELP - Alle huishoudens in de gemeente Rheden ontvangen in de week van 26 juni opnieuw een ‘ikbuurtmee!’-waardecheque van € 7,50 om te gebruiken voor een initiatief dat plekken leuker, beter en mooier wil maken.
De Stichting Vrienden van de Oude Jan heeft opnieuw een project aangemeld om de ruimte rond het oude kerkje in Velp te verfraaien nadat met de eerder gedoneerde waardecheques al zoveel is verbeterd dat alom waardering geniet.
Martin Idema, voorzitter van de Stichting Vrienden van de Oude Jan vertelt wat er gaat gebeuren met de cheques uit de nieuwe ronde: “De tuinmuur die de Oude Jan omgrenst is in slechte staat en moet worden gerestaureerd. Met voldoende cheques zijn wij in staat om de hoge kosten te dragen die hiermee zijn gemoeid. Ik hoop daarom dat velen hun waardecheque, en wellicht die van buren, vrienden en familie hiervoor beschikbaar willen stellen. Na deze restauratie is de verfraaiing van de buitenruimte bij de Oude Jan in elk geval voorlopig afgerond.”
muur oude jan img 7767 kopie
Er zijn verschillende mogelijkheden om de waardecheques voor dit sympathieke doel beschikbaar te stellen. Doe dat bij voorkeur spoedig na ontvangst van de cheque, maar in elk geval vóór 18 september 2023 door:
  • deze via de website ikbuurtmee.nl te bestemmen voor de Oude Jan
  • het chequenummer(s) te mailen naar [email protected]
  • in de brievenbus te doen op één van de volgende adressen in Velp:
Biesdelselaan 1-A2, Gasthuislaan 18, Hoofdstraat 228-K (naast AH/Versgaard), Onder de Beumkes 23, Overhagenseweg 70, Reinaldstraat 7, Sophiastraat 4, Vijverlaan 11, of Zwanensingel 188.
Lukt het bovenstaande niet of heeft u vragen, mail dan naar [email protected]. Eventueel wordt de cheque bij u opgehaald door een van de Vrienden van de Oude Jan.
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.