Weer veel bezoekers bij halfjaarlijkse kinderkleding- en speelgoedbeurs in Ellecom

07 apr , 14:31 Nieuws
kinderkleding speelgoedbeurs dorpshuis ellecom 06 04 2024 1
ELLECOM - Op de vroege ochtend van zaterdag 6 april kwam het Dorpshuis in Nieuw Bergstein, gelegen aan de Binnenweg 40a, weer tot leven met de halfjaarlijkse kinderkleding- en speelgoedbeurs. Dit evenement, dat een ware trekpleister is voor koopjesjagers uit de omgeving, wist ook deze keer een groot aantal bezoekers te trekken.
De beurs bood een indrukwekkende collectie zomerkleding aan, variërend van maat 86 tot en met 176, waardoor ouders en verzorgers ruime keuze hadden voor hun opgroeiende kroost. Naast kleding was er een overweldigend aanbod van tweedehands speelgoed dat gretig van eigenaar wisselde onder de enthousiaste bezoekers.
De organisatie van de beurs zet zich niet alleen in voor de directe bewoners door het aanbieden van betaalbare kleding en speelgoed, maar draagt ook bij aan het welzijn van anderen. Een deel van de opbrengst wordt namelijk gedoneerd aan goede doelen, zoals een dagopvangproject voor kinderen in Ghana. Na de vorige editie kon er zelfs een recordbedrag worden geschonken aan verschillende lokale initiatieven, wat de betrokkenheid en impact van de beurs onderstreept. Eventuele niet verkochte items worden geschonken aan de kledingbank in Dieren, zodat niets verloren gaat.
Bezoekers konden tussen 10:00 en 13:00 uur hun slag slaan, op zoek naar de beste deals voor kwalitatieve goede kinderkleding en speelgoed, waarmee de beurs opnieuw bewees een niet te missen evenement te zijn voor de lokale bevolking.

Klik op de bovenste foto voor meer foto's.

Het nieuws
van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl
bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.