Weggeefwinkel 4Noppes vanaf 11 mei weer open

07 mei 2021, 14:52 Nieuws
4noppes1
DIEREN - Weggeefwinkel 4Noppes is tot 11 mei 2021 gesloten, men kan nu géén spullen uitzoeken of komen brengen. Inbreng en ophalen van (goede) artikelen is vanwege de coronacrisis alleen mogelijk op afspraak via het telefoonnummer 06-44881557 of Facebook 4Noppes Dieren.
Dinsdags t/m vrijdags worden klanten ingepland. Na Moederdag 9 mei is de winkel weer op afspraak geopend op de Van der Duyn van Maasdamstraat 47 in Dieren.
4Noppes is ondanks de coronacrisis het afgelopen jaar goed bezocht, met zo’n 1500 verschillende bezoekers. Veel leuke, mooie en nuttige spullen werden binnengebracht en vonden snel een nieuwe eigenaar.
Vaak konden inbrenger en nieuwe eigenaar elkaar nóg ontmoeten, wat tot blije reacties over en weer en soms ook nieuwe bijzondere contacten leidde. Zo blijft 4Noppes ook een plek van ontmoeting en inspiratie, ondanks de beperkingen die de coronacrisis met zich meebrengt.
Want dat is 4Noppes: meer dan een winkel zonder kassa. Na de meivakantie is iedereen vanaf 11 mei weer van harte welkom! Want 4Noppes is die dag weer voor iedereen, gevuld door iedereen!
In de vakantieperiode blijft 4Noppes wel (iets minder) digitaal bereikbaar via de website, www.4noppes.nl en haar Facebookpagina 4Noppes Dieren.
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.