Woningbrand Hoofdstraat Velp

11 nov 2022, 23:37 Nieuws
woningbrand hoofdstraat velp 11 11 2022 1
rheden.nieuws.nl
VELP - Vrijdagavond rond 20.00 uur werd brandweer opgeroepen voor een woningbrand op de Hoofdstraat in Velp. In een woning boven Van Wissing Optiek was brand uitgebroken.
De brandweer schaalde al snel op naar 'middelbrand', omdat er mogelijk meerdere personen in de woning aanwezig zouden kunnen zijn. Hierdoor worden er automatisch meerdere brandweervoertuigen opgeroepen en komen ter plaatse. De bewoner had na zelf een poging de brand te blussen de woning al verlaten.
Een hoogwerker van de brandweer heeft nadat de brand geblust was, nog gekeken of er verder ingegrepen moest worden. Een ambulance heeft één persoon gecontroleerd, deze hoefde niet naar het ziekenhuis. Ook met de huisdieren is het goed afgelopen.
Door de vele brandweervoertuigen heeft het verkeer geruime tijd last gehad van vertraging, aangezien er maar één rijbaan beschikbaar was. De brand trok veel bekijks aangezien er veel mensen op straat waren vanwege Sint Maarten.

Klik op de bovenste foto voor meer foto's.

Het nieuws
van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like & volg dan ook onze Facebookpagina , volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl
bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.