Zomerfeest "Over the Moon" Ellecom 2024

04 jun , 21:45 Nieuws
oranjefeest ellecom 2024 1
rheden.nieuws.nl
ELLECOM - Het jaarlijkse Zomerfeest in Ellecom, dat plaatsvond op 30 mei tot en met 1 juni, bracht opnieuw veel vreugde en vermaak voor de inwoners. Met het thema "Over the Moon" was het evenement een groot succes, waarbij de gemeenschap samenkwam voor een scala aan activiteiten en festiviteiten.
Op de openingsdag, donderdag 30 mei, begon het feest met een pubquiz voor de ouderen, waarbij vragen werden gesteld over de rijke geschiedenis van Ellecom. Dit werd afgewisseld met muzikale optredens en een traditionele afsluiting met friet van Bertus. De avond werd voortgezet met de officiële opening door Theo van Berkel, gevolgd door een spannende pubquiz in de grote feesttent.
Op vrijdag 31 mei stond de kindermiddag in het teken van planeten en buitenaardse spelen, gevolgd door het vogelschieten, waarbij Sjoert van de Pol werd gekroond tot schutterskoning van 2024. De avond bracht een themafeest "Over the Moon", waarbij deelnemers werden verzocht in passende kledij te komen, zoals astronauten of buitenaardse wezens, met muzikale begeleiding van de Coverband Broadway.
Zaterdag 1 juni bereikte een hoogtepunt met de schitterende optocht "Over the Moon" door de straten van Ellecom, waar verschillende straten en clubjes streden om de titel van best uitgedost. De dag bood ook een veiling van taarten ten behoeve van het Rode Kruis en een meerkamp voor jong en oud, gevolgd door een gezamenlijke maaltijd en een spetterend slotfeest met Dj Nils Achtereekte.
Het Zomerfeest was een groot succes dankzij het prachtige weer en de toewijding van vele vrijwilligers en dorpsgenoten. De Oranjevereniging Ellecom kan met trots terugkijken op een geslaagd evenement.

Klik op de bovenste foto voor meer foto's.

Het nieuws
van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl
bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.