Zomerse salade proeverij in Bibliotheek Velp

05 jul 2023, 14:38 Nieuws
fruit basket healthiness
VELP - Op woensdag 19 juli ben je in de Bibliotheek Velp welkom voor een heerlijke zomerse salade proeverij. De bijeenkomst wordt georganiseerd in samenwerking met voormalig slager Klaas Dijkstra. Hij neemt je mee in de verrukkelijke wereld van salades.
Zomerse salades doen je denken aan een zonovergoten vakantiedag, waarop je een plekje zoekt in een strandpaviljoen en geniet van een overheerlijke maaltijd. Strand of niet, in de Bibliotheek Velp creëren ze tijdens de maandelijkse Breek de Week bijeenkomst zo’n plek. Naast het uitwisselen van ideeën en recepten is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen. Ook is er een speciale boekentafel met een saladeboeken aanwezig.

Brunoise SummerSalad

Klaas Dijksta is naast slager en uitgever van twee vakbladen over vlees, ook exploitant van een kookstudio op bedrijventerrein De Beemd geweest. De bevlogen Velpenaar is groot liefhebber van zomerse salades. Zijn favoriet is de Brunoise SummerSalad: “Het fijne van deze salade is dat je de groenten ruim voor de maaltijd al kunt snijden.”

Saladeboekje

Heb je altijd al graag je bijdrage willen leveren aan een kookboek? Grijp dan nu je kans! Geef tot dinsdag 25 juli 2023 je favoriete saladerecept door aan [email protected] en je ontvangt naast je naam- en receptvermelding, het saladeboekje gratis!

Breek de Week

Iedere derde woensdagochtend van de maand vindt er in de Bibliotheek Velp een Breek de Week bijeenkomst plaats. De inhoud varieert van actuele thema’s, verrukkelijke recepten en creatieve workshops tot inspirerende lezingen. De toegang is gratis, evenals de koffie en thee. Inloop vanaf 10.00 uur, waarna het programma om 10.30 uur start en tot 12.00 uur duurt.
Meer informatie over de Breek de Week bijeenkomsten is te vinden via www.bibliotheekveluwezoom.nl/agenda
Het nieuws
van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl
bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.