Getuigen gezocht van oplichting Ringallee Velp

Foto:

VELP – Op donderdag 6 juni tussen 14.00 en 15.00 uur werd een bejaarde man op de Ringallee te Velp, aangesproken door 2 mannen in een donkerkleurige bestelbus en is daarbij vervolgens opgelicht.

De bejaarde man werd benaderd om een grote hoeveelheid gereedschap van de mannen te kopen en is hier op ingegaan. De bestelbus was voorzien van een opschrift/reclame maar de bejaarde man weet niet meer wat er op stond. Naderhand bleek het gereedschap veel minder waarde te vertegenwoordigen dan was geschetst en betaald en is het slachtoffer enkele duizenden euro’s kwijt.

De politie is op zoek naar getuigen die het bestelbusje al dan niet in combinatie met de bejaarde man en eventueel de daders, hebben gezien en hen meer informatie kunnen geven. Heeft u iets gezien? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Tevens wil de politie u waarschuwen om goed na te denken voordat u in gaat op dergelijke voorstellen als u spontaan wordt aangesproken op straat en er spullen te koop aangeboden worden.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

0