Nieuwe wijkagent Bart Bosman (Velp-Noord) stelt zich voor

Foto: Politie Velp

VELP – Hallo allemaal, mijn naam is Bart Bosman, nu ik inmiddels een aantal dagen als wijkagent in Velp aan het werk ben zal ik me ook even voorstellen, ik ben vanaf 1 maart jullie wijkagent in Velp-Noord.

Voordat ik in Velp kwam werken, of eigenlijk het basisteam IJsselwaarden, heb ik 13 jaar in Ede gewerkt waarvan de laatste 6 jaar als wijkagent van het dorp Lunteren. Een dorp waar heel veel gebeurde en waarbij ik het gevoel heb dat de wijkagent(en) echt iets betekend hebben.

Nu mag ik in Velp, samen met mijn collega’s Theo Overgoor (Velp-Oost) en Herwin van der Sanden (Velp-Zuid), gaan zorgen voor veiligheid en zichtbaarheid in de wijk. Via onder ander Instagram Wijkagent.Velp hoop ik jullie dan ook een beetje op de hoogte te houden van wat onze werkzaamheden zijn en wat we meemaken en doen. Zoals eerder gezegd, hebben jullie tips dan zijn deze altijd welkom. Stuur een privé bericht of spreek me aan als ik op de fiets in de wijk aanwezig ben.

Ik hoop op een mooie samenwerking met jullie allemaal want met jullie oplettendheid heeft de politie ook een paar extra ogen in de wijk.

Tot snel! Groet Bart, wijkagent Velp-Noord

Bart Bosman wijkagent Velp-Noord

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden