Babberich, Driel, Wageningen, Ede

BABBERICH – Een 39-jarige Arnhemmer is woensdagochtend 5 september op de Aerdtseweg in Babberich aangehouden wegens diefstal/heling van elektriciteitskabels. De man zou de kabels van een bouwterrein hebben gestolen. Omstreeks 09.45 uur zagen surveillerende agenten een fiets bij een bouwterrein op de Aerdtseweg staan, waarvan de fietstassen gevuld waren met elektriciteitskabels. Aan de uiteinden van de kabels was te zien dat deze waren afgeknipt. De agenten hebben in de omgeving uitgekeken naar de eigenaar van de fiets, maar troffen hem in eerste instantie niet aan. Eenmaal terug bij de fiets, zagen zij de 39-jarige Arnhemmer bij de fiets, terwijl hij meerdere kabels in de tassen deed. Hierop hebben de agenten hem aangehouden. De kabels zijn in beslag genomen. De Arnhemmer zit nog vast voor nader onderzoek. 

BABBERICH – Een 39-jarige Arnhemmer is woensdagochtend 5 september op de Aerdtseweg in Babberich aangehouden wegens diefstal/heling van elektriciteitskabels. De man zou de kabels van een bouwterrein hebben gestolen. 
Omstreeks 09.45 uur zagen surveillerende agenten een fiets bij een bouwterrein op de Aerdtseweg staan, waarvan de fietstassen gevuld waren met elektriciteitskabels. Aan de uiteinden van de kabels was te zien dat deze waren afgeknipt. De agenten hebben in de omgeving uitgekeken naar de eigenaar van de fiets, maar troffen hem in eerste instantie niet aan. Eenmaal terug bij de fiets, zagen zij de 39-jarige Arnhemmer bij de fiets, terwijl hij meerdere kabels in de tassen deed. Hierop hebben de agenten hem aangehouden. De kabels zijn in beslag genomen. De Arnhemmer zit nog vast voor nader onderzoek. 

DRIEL – Een 33-jarige man uit Driel is woensdagochtend 5 september in zijn woning aangehouden wegens het uiten van bedreigingen. De man zou een 48-jarige plaatsgenoot hebben bedreigd. 
In de vroege ochtenduren, rond 06.00 uur, alarmeerde het 48-jarige slachtoffer zelf de politie. Hij zou zojuist door de 33-jarige Drielenaar zijn lastiggevallen en zijn bedreigd. Gewaarschuwde agenten gingen naar de woning van de verdachte en hebben de man aangehouden. De man is in de loop van de dag weer op vrije voeten gesteld. Het Openbaar Ministerie beslist verder wat er met de man zal gebeuren.

WAGENINGEN – Een 39-jarige vrouw uit Wageningen is woensdagochtend 5 september op de Rooseveltweg in Wageningen met haar fiets gevallen en daarbij gewond geraakt. 
Het ongeval vond omstreeks 10.30 uur plaats. De 39-jarige fietsster verklaarde dat een andere fietsster (personalia onbekend) naast haar, opeens afsloeg. Het 39-jarige slachtoffer zou haar hebben geprobeerd te ontwijken. Hierbij kwam zij ten val. Ze gaf aan last te hebben van haar knie. Het ambulancepersoneel nam de vrouw ter controle mee naar het ziekenhuis. 

EDE – De politie heeft woensdag 5 september op de Molenstraat in Ede twee mannen van 18 en 46 jaar uit Veenendaal opgepakt op verdenking van diefstal/heling fietsen.
De agenten zagen het tweetal rond 04.30 uur op de Molenstraat in Ede rijden op twee damesfietsen. Tijdens een routinecontrole bleek dat de sloten van beide fietsen waren doorgeknipt. De mannen konden niet aantonen dat de fietsen van hen waren, waarop het tweetal werd aangehouden. Beide fietsen zijn in beslag genomen voor nader onderzoek. De twee Veenendalers zitten nog vast en worden nog verhoord.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen