Kandidaat voorzitters op PvdA barbecue in Rheden

Foto: PVDA Rheden

PVDA –¬†Op 1 september 2021 organiseert de PvdA een barbecue bij de Groenestraat 56 in Rheden. Daar zullen de zeven kandidaat voorzitters voor het landelijke PvdA bestuur zich presenteren.

Verder openbaart de kandidaat lijsttrekker het concept verkiezingsprogramma van de PvdA Rheden voor de Gemeenteraadsverkiezing in maart 2022. De bijeenkomst start om 17.00 uur. Iedereen is welkom.

Zeven kandidaat voorzitters PvdA bestuur aanwezig

De PvdA zoekt een nieuwe voorzitter voor het landelijke bestuur. Deze zal de huidige voorzitter, Nelleke Vedelaar opvolgen. Inmiddels hebben zich zeven kandidaten gemeld voor de functie. Zij zullen hun kandidatuur toelichten en vragen beantwoorden, zoals over de koers van de PvdA. Later op de avond gaan zij debatteren in de Dru fabriek, Ulft.

Aftrap gemeenteraadsverkiezing 2022

In maart 2022 zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen. De PvdA afdeling in Rheden heeft de afgelopen maanden hard gewerkt aan haar verkiezingsprogramma. De barbecue staat in het teken van de aftrap van de verkiezingscampagne. Dat gebeurt door het presenteren van het concept programma en de kandidaat lijsttrekker. Overigens kunnen kandidaat raadsleden voor de PvdA zich nog tot 15 september melden. De definitieve kandidatenlijst stellen ze in november 2021 op.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen