Tineke van der Pas verkozen tot lijsttrekker PAK Rozendaal

Foto: PAK Tineke van der Pas

ROZENDAAL – Tijdens de Algemene Ledenvergadering (ALV) van 6 december 2021 is Tineke van der Pas unaniem gekozen tot lijsttrekker van het PAK voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022.

Tineke is sinds 2018 actief als raadslid voor het PAK. Daarnaast is zij werkzaam in de gehandicaptenzorg als teammanager.

Tijdens de ledenvergadering, die vanwege de coronarichtlijnen online plaatsvond, bleek groot enthousiasme voor en vertrouwen in de nieuwe lijsttrekker Tineke van der Pas.  Daarnaast is ook de volledige kieslijst en het verkiezingsprogramma door de leden vastgesteld. Voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2022 heeft het PAK haar verkiezingsprogramma opgesteld aan de hand van de vaste PAK-thema’s: Samen, Groen en Duurzaam.

Het PAK heeft op dit moment drie zetels in de gemeenteraad van Rozendaal.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen