VVD Rheden vindt dat inwoners van Rheden voorrang moeten krijgen bij nieuwbouwprojecten

Foto: rheden.nieuws.nl

VVD Rheden – Onze inwoners moeten op ieder moment in hun leven het juiste huis kunnen vinden. Een huis dat past bij de levensfase waarin je je bevindt. Ook in Rheden is de behoefte aan woningen groot.

We zien dat het voor onze eigen starters en senioren moeilijk is om aan een woning te komen. Bestaande woningen die in de verkoop staan gaan te vaak naar mensen uit het westen die een veel hoger bod ( dan de verkoopprijs) doen. Eigen inwoners vissen te vaak achter het net. Dat kan anders!

De komende jaren gaat er veel gebouwd worden. Bijvoorbeeld op het ziekenhuisterrein in Velp. Om onze eigen inwoners ook de mogelijkheid te geven in onze eigen mooie gemeente te kunnen blijven wonen vindt de VVD dat minimaal 25 % van de nieuw te bouwen huur-en koopwoningen voor mensen uit Rheden moet zijn.

De VVD wil dat er de komende 5 jaar minimaal 1500 nieuwe huizen bijgebouwd gaan worden zodat iedereen betaalbaar in onze gemeente kan (blijven) wonen. Daarvan moeten er dus minimaal 375 voor onze eigen inwoners zijn! Want ook Rhedenaren moeten in Rheden kunnen blijven wonen.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen