D66 Rheden neemt afscheid van raadslid

Foto: D66 Rheden

De fractie van D66 in de gemeenteraad van Rheden heeft vrijdagavond besloten het fractielidmaatschap van Rosanna Huertas Mulckhuyse te beëindigen. De beslissing werd door de overige fractieleden unaniem genomen, omdat zij geen vertrouwen hebben in een verdere samenwerking.

Per direct vertegenwoordigt Rosanna Huertas Mulckhuyse de fractie van D66 niet meer bij bijeenkomsten.

De verstandhouding was de afgelopen maanden verslechterd. Daarop schakelde de fractie het afdelingsbestuur van de partij in. Het afdelingsbestuur heeft de situatie laten onderzoeken en gezocht naar mogelijkheden om de samenwerking te herstellen. Dat is niet gelukt.

Fractievoorzitter Erik Roumen van D66 Rheden betreurt de situatie: “Het is heel jammer dat het zo is gelopen. We hebben lange tijd geprobeerd er samen uit te komen, maar het heeft niet zo mogen zijn.”

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen