CDA en ChristenUnie tegen Zondagopenstelling AH in Rheden

Foto: AH Rheden

INGEZONDEN CDA – De Albert Heijn in Rheden heeft een vergunning gevraagd om op zondag vanaf 08.00 uur open te gaan. Het CDA Rheden en de ChristenUnie is hiertegen.

Door een fout in de procedure is de gemeente helaas gedwongen de vergunning te verlenen. Het is in strijd met de verordening (pas na 12.00 uur open op zondagen) van de gemeente zelf, en toch moet de gemeente de vergunning afgeven (deze vergunning betekent dus een uitzondering voor 1 winkel). Wij hebben hierover direct kritische vragen gesteld, gezamenlijk met de ChristenUnie. Wij waren blij om van het College te vernemen dat ze de vergunning ‘volledig opnieuw zal beoordelen indien wordt ingesproken na publicatie’.

Wij roepen daarom iedereen op om bezwaar in te dienen tegen de afgegeven vergunning. Er bleek gelukkig geen sprake van kwade opzet, door de procedure kan de gemeente haar gemaakte fout alleen na inspraak herstellen. Helpt u daarom mee?

Ingezonden door: CDA Rheden/ChristenUnie

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen