Sios ’61 B1 kampioen!

VELP – Afgelopen zaterdag speelde Sios ’61 B1 uit Velp de laatste wedstrijd op het veld. Overtuigend en met groot krachtsverschil werd KVZ B3 uit Zutphen verslagen met 18-5!!!

De overtuiging was er al van begin af aan. Heel geconcentreerd werd er gespeeld. Er stond een echt team dat voor elkaar wilde werken. De spelers gunden elkaar de bal en de scores. De mooie aanvallen werden prachtig afgerond. Het was goed te zien dat Sios ’61 B1 de kampioenswedstrijd speelde.

Bij rust was het al 10-2. Maar het team was gewaarschuwd. De week ervoor werd er nog een voorsprong weggegeven. Dat lieten de korfballers van Sios niet nog een keer gebeuren. En zeker niet tegen KVZ. Ook in de tweede helft werd goed gespeeld. Even was er verwarring toen KVZ met 7 spelers kwam te staan. Het spel had wat aanpassingen nodig. Sios ’61 B1 speelde het voordeel goed uit.

De tegenstander was stukgespeeld. De voorsprong werd uitgebouwd. De eindstand was 18-5. Een prachtig resultaat en een dik verdiend kampioenschap na een mooi seizoen.

Volgende week speelt het team een toernooi in Kesteren.