Nationale Voetbaltop in congres op Sportpark De Pinkenberg

VELP – De Velpse voetbalclubs Olympia (VVO), SC Veluwezoom en DVOV zijn in het weekend van 29 en 30 juni 2019 gastheer voor het eerste Nationale Voetbaltopcongres op Sportpark De Pinkenberg in Velp.

Afgelopen donderdagmiddag werd een en ander in een bijeenkomst uitgelegd aan de pers, door onder andere wethouder Marc Budel (Sport) van gemeente Rheden. Andere aanwezigen waren Fons van den Brande, Johan Scholten van Voetbalscholing.nl, Mark van Meeteren (DVOV), Victor Kooijmans (SC Veluwezoom) en Frans Budel (VVO).

De organisatie is in handen van Voetbalscholing.nl in samenwerking met Voetbal International. De gemeente Rheden faciliteert het congres.

Het congres is voor voetbaltrainers en geïnteresseerden die meer over de toekomst van het Nederlandse voetbal willen weten. Het is de bedoeling dat dit congres jaarlijks plaats gaat vinden op De Pinkenberg.

Workshops en trainingen

Het weekblad Voetbal International en het Velpse voetbalopleidingsinstituut Voetbalscholing.nl hebben een spectaculair programma voor het voetbalweekend georganiseerd. Een keur van gezichtsbepalende trainers uit binnen en buitenland zijn uitgenodigd om een presentatie, lezing of demonstratietraining te geven. Bekende namen als Bert van Marwijk, Leonid Sloetski, Gertjan Verbeek en Peter Hyballa hebben (weliswaar onder voorbehoud) hebben hun medewerking al toegezegd.

Aanmelden congres Nationale Voetbaltop

Voetbaltrainers en geïnteresseerden die een dag of het hele weekend het congres willen bijwonen kunnen zich aanmelden op www.vi.nl/denationalevoetbaltop.

(Op de bovenste foto: Johan Scholten, Fons van den Brande (Voetbalscholing.nl) en wethouder Sport Marc Budel gemeente Rheden)

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden