Nieuwe website en nieuwe sponsor TTV Slagvaardig

Foto:

RHEDEN – Vanaf vandaag (1 april) staat de nieuwe website van tafeltennisvereniging Slagvaardig online. De afgelopen weken hebben ze samen met René Terbeek hard gewerkt aan de nieuwe website.

Zij zijn erg blij met het eindresultaat. Na Covid willen ze nog leuke foto’s toevoegen om de website nog mooier te maken. Zij vragen u een kijkje te nemen en horen dan graag wat u van de website vindt. www.ttvslagvaardig.nl 

“Een nieuwe website vraagt natuurlijk onderhoud en regelmatig nieuwe content. We zijn erg blij dat René Terbeek van InterBeek It aangeboden heeft ons te sponsoren op dit vlak. Samen met René kunnen wij nu dus zorgen dat onze website up to date blijft en optimaal blijft werken. Hij neemt ons hiermee een hoop werk en kosten uit handen!

We zijn hem daar erg dankbaar voor! We kijken er naar uit onze nu al fijne samenwerking verder uit te breiden!” aldus de vereniging.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846

 

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden