Jeugdactiviteit bij voetbalclub VVO

Foto: VVO

VELP –¬†Vrijdag 18 juni 2021 gaat de activiteitencommissie samen met de KNVB het Oranjefestival organiseren voor alle kinderen van groep 3 en 4 van de basisscholen in Velp en Rozendaal.

Dit evenement duurt van 15.00 tot 18.00 uur. Uiteraard organiseren ze dit binnen de dan geldende Corona maatregelen in overleg met de gemeente Rheden.

Als alle scholen meedoen, verwachten ze in totaal ongeveer 350 leerlingen op de Pinkenberg. Voor deze leerlingen organiseren ze een leuke middag met verschillende (voetbal)spelletjes en wat lekkers. De volgende dag wordt het  pupillenkamp gestart waardoor ze deze activiteiten in aangepaste vorm nog een keer voor hun eigen club kids kunnen organiseren.

Paashaasschieten

Op zaterdag 3 april hebben zo’n 90 pupillen in de leeftijd van 5 tm 9 jaar meegedaan aan het paashaasschieten. Naast de verschillende partijtjes, die op leeftijd waren ingedeeld, mocht er ook op de Paashaas geschoten worden. Deze haalde alles uit de kast om de ballen uit de goal te houden. Hij trakteerde de voetballers op overheerlijke paaseitjes en na afloop was er een banaan voor iedere pupil. Met dank aan Albert Heijn Velp voor de sponsoring.

Zo organiseren ze bij VVO elke maand een bijzondere training. Wil je een keer meedoen? Je bent zaterdags van harte welkom om 11.00 uur bij VVO op sportpark de Pinkenberg.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden