Schaakcursus voor volwassenen in Dieren

Foto: rheden.nieuws.nl

DIEREN – Schaken is behalve leuk ook fitness voor het brein en iedereen kan het leren! Vandaar dat Schaakvereniging  Theothorne op 12 november van 18.30 tot 19.45 uur start met een schaakcursus voor volwassenen. Deze lessen zijn geschikt voor iedereen die spelenderwijs (beter) wil leren schaken.

Er is een afwisselend programma, waarbij iedereen op eigen spelsterkte instroomt. De één kan nog nooit hebben gespeeld, anderen hebben misschien al jaren (online) schaakervaring en willen hun niveau verbeteren. In ieder geval kan de beginneling al na 5 lessen een mooi partijtje spelen.

Er wordt les gegeven volgens de KNSB principes en met het online leerprogramma Chessity. De schaakcursus bestaat uit 12 lessen van 1 uur en kost € 5,00 per les. Dit is inclusief alle benodigdheden en een jaarabonnement op Chessity. De lessen worden gegeven in de Oase in Dieren door KNSB erkende schaaktrainers. Het is mogelijk om onderdelen met een KNSB diploma af te sluiten.

Wilt u zich opgeven of eerst wat meer informatie? Mail dan naar [email protected]. of bel met Wilma Dufrenne, KNSB schaaktrainer, 06 11087034. Kijk op www.theothorne.nl om een beeld van de gezellige vereniging te krijgen.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden