Meld je aan voor netwerkbijeenkomst over Unieke Sporter

Foto: Uniek sporten

VELP – Op donderdag 21 april organiseert Uniek Sporten regio Arnhem ‘de avond van de Unieke Sporter’, een interactieve avond in samenwerking met en voor netwerkpartners, professionals, sportaanbieders en inwoners met een beperking.

​​​​​​Programma
De avond zal om 19:00 starten bij het Aeres MBO in Velp (Pinkenbergseweg 5f). Deelnemers kunnen twee verschillende workshops volgen waarbij dieper wordt ingegaan op sport,- en beweegmogelijkheden of de omgang met een sporter met een beperking. Tussen de twee workshoprondes door is er de mogelijkheid om te netwerken met andere aanwezigen. De avond zal rond 21:00 worden afgerond.

Workshops
Aanwezigen kunnen een keuze maken uit vier verschillende workshops. Zo zal Kenniscentrum Sport en Bewegen je meenemen in het sporten en bewegen in de buitenruimte, en zal er een workshop zijn met betrekking tot doelgroep baden. Hoe maken we van deze ruimtes optimaal gebruik voor inwoners met een beperking? Ook zijn er workshops te volgen over autisme, middels het Autisme BelevingsCircuit, en sporters met een lichamelijke beperking, middels een rolstoelvaardigheidstraining.

Aanmelden
Ben je geïnteresseerd in deze bijeenkomst? Wil jij je graag inzetten voor de inwoners met een beperking? Meld je gratis aan voor deze netwerkbijeenkomst. Aanmelden kan door een mail te sturen naar [email protected] o.v.v. Avond van de Unieke Sporter. Vermeld hierbij de twee workshops waaraan jij wilt deelnemen. Meer informatie vind je op de website www.unieksporten.nl.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen