Walking korfball bij Rheko in Rheden

Rheko 60-jaar 2021
Foto: rheden.nieuws.nl

RHEDEN – In de landelijke vitaliteitsweek van 16 – 20 mei zal bij Rheko op het veld om 14.00 uur een kick-off/demonstratie gegeven worden van Walking Korfball. Oldstars Korfbal is onderdeel van Oldstars Sport, een project van het Ouderenfonds in samenwerking met het KNKV.

Met OldStars korfbal wil Rheko een aangepaste spelvorm voor korfbal en andere sportieve activiteiten bieden.

De spelvorm Walking Korfball is uitermate geschikt voor iedereen die op een gezonde manier wil blijven sporten, je hoeft nooit korfbal gespeeld te hebben, voor oud spelers, maar ook diegenen die geblesseerd zijn en toch in beweging willen blijven. Walking Korfball staat onder begeleiding van een OldStars begeleid(st)er en/of trainer.

In principe kan iedereen meedoen. Alleen makkelijk zittende kleding en goede sportschoenen zijn nodig. Rheko start met Walking Korfball buiten op het Rheko veld, in de winterperiode zal er in de sporthal getraind worden. Na elke training van 1 uur wordt afgesloten met koffie/thee of ander drankje.

Kom op woensdag 18 mei gerust een kijkje nemen. Heb je interesse in deelname en wil je op de hoogte worden gehouden? Stuur dan een e-mail aan: [email protected], onder vermelding van naam, telefoonnummer en e-mailadres.

OldStars logo

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen