Kangoeroe Kidsclub van Sios’61 op zaterdagochtend

Foto: Sios'61

VELP – De Kangoeroe Kidsclub van Sios’61 speelt weer heerlijk buiten op het veld op zaterdagochtend van de even weken om 10.00 uur. Er worden allerlei leuke buiten spellen gedaan en met de bal gesport voor jeugd van 3 tot 5 jaar.

De begeleiding is in handen van 2 enthousiaste Sios-ers. Ook ouders zijn van harte welkom om mee te komen sporten. Dit kan op vrijdagavonden bij de Kombifit of samen met de peuters op zaterdagochtend. Kom gezellig naar sportpark Overhagen in Velp en train gratis mee.

Sios is ook een ‘ik buurt mee!’ initiatief gestart. Sios’61 wil graag de kinderen zoveel mogelijk laten spelen door het plaatsen van een hufterproof korfbalpaal op het veld bij het Kemphaanplein. Kinderen die korfbal leuk vinden kunnen zo op meer plekken in Velp dan op de accommodatie aan de Rietganssingel van Sios’61 de korfbalsport beoefenen. Zo dragen ze een steentje bij om de jeugd in onze gemeente meer te laten bewegen.

Draagt u ook een steentje bij door uw cheque te doneren?!  Initiatief | Plaatsen korfbalpaal Kemphaanplein door Sios’61 | Ik buurt mee!

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

 

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen