Jeugdspelers TTV Velp naar Nederlandse kampioenschappen jeugd

Foto: Sascha Düser Pixabay

Abel, Linne en Tobias hebben er al zin in. Zij gaan namelijk meedoen aan de Nederlandse Tafeltennis kampioenschappen jeugd in Nijmegen op zaterdag 14 mei 2022. Het is de eerste keer dat Abel, Linne en Tobias meedoen aan een groot toernooi.

De spelers worden ingedeeld op basis van leeftijd. Zo begint het bij jongeren onder 11 en eindigt het bij jongeren onder 23. Alle wedstrijden worden in ”best of five” gespeeld, in games tot 11 punten. De eerste ronde bestaat uit meerkampen met 6 of 7 spelers per poule. De nummers 1 en 2 gaan door naar de hoofdronde van het toernooi.

Er moet dus veel gespeeld en gewonnen worden om door te gaan naar de hoofdronde van het toernooi. De uitslagen van het toernooi worden HIER bijgehouden. Via deze site kunt u dus kijken hoe Abel, Linne en Tobias het doen op het toernooi.

Namens heel Tafeltennisvereniging Velp wensen wij Abel, Linne en Tobias heel veel succes bij het toernooi!

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen