Pas jij een van deze shirts?

Foto: SC EDS Ellecom

ELLECOM – Het jeugdteam Onder15 van SC EDS zoekt een keeper, een verdediger, een middenvelder en een aanvaller voor het komende seizoen. Het afgelopen seizoen werd er goed en leuk gevoetbald, het team werd zelfs winterkampioen!

In elke linie zoekt het team een speler of speelster, het is een gemengd team. Er wordt twee keer per week getraind en een keer per maand techniek training met de Graafschap.  Plezier hebben en samen als team en als individu groeien is het doel.

SC EDS is een leuke en gezellige familieclub waar iedereen meehelpt om samen te sporten en te bewegen. Spelers krijgen een prachtig tenue en trainingspak en de nieuwe leden ontvangen een Patrick sporttas als ze zich aanmelden. En naast het voetbal zijn er leuke activiteiten met het team en de club.

Heb je interesse? Wil je meer weten? Bel (06 43873326) of mail ([email protected])

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen