Basketbal trainingsgroep WIK Rheden voor volwassenen zoekt nieuwe leden

Foto: WIK Rheden

RHEDEN – De basketbal trainingsgroep van WIK Rheden voor volwassenen zoekt nieuwe leden. De reden om te basketballen is voor iedereen in de trainingsgroep voor volwassenen anders.

De een wilde eens een nieuwe sport uitproberen, de ander heeft vroeger als jongere altijd gebasketbald en een ander is enthousiast geraakt nadat haar en/of zijn kind bij de jeugd is gaan meetrainen.

Elke woensdagavond om 19.00 uur komt de groep van vier tot acht volwassenen naar de Hangmat om een uurtje te ballen. Na een korte warming up een paar oefeningen en vervolgens veel tijd voor partijtje.

De groep is een mengelmoes van ervaren, beginner, fit en rustig aan, man en vrouw. In de groep zitten dertigers, veertigers en vijftigers. Arie Berkman en Simone Meijer verzorgen de trainingen. Beiden speelden eerder op hoog niveau.

De groep heeft nog plek voor nieuwe leden. Wil je een keer meetrainen? Stuur dan een mail naar [email protected].

Kijk voor meer informatie ook op: https://www.wikrheden.nl/

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen