Seizoensstart van Scouting Pegasus Velp

Foto: Scouting Pegasus

VELP – De seizoensstart van Scouting Pegasus is afgetrapt met de sleuteloverdracht. Deze heeft plaatsgevonden op donderdagavond 1 september. Leden van zowel Scouting Pegasus als van de eerdere gebruikers, drum- en showfanfare Mr. H.M. Van der Zandt, waren aanwezig. Uit handen van de muziekvereniging, kreeg de vice-voorzitter Eline de sleutels in handen gegeven. Hiermee vieren ze het begin van het scoutingseizoen. 

Drum- en showfanfare Mr. H.M. Van der Zandt heeft hen een opdracht gegeven. ‘Zorg goed voor het gebouw en maak nieuwe herinneringen.’ Groepsbegeleider John en secretaris Ron hebben de muziekvereniging bedankt voor de hulp om het mogelijk te maken dat ‘Odeon’ het clubhuis wordt. 

Scouting Pegasus heeft de afgelopen weken gebruikt om het aangezicht van clubhuis ‘Odeon’ te verbeteren. Zo is de begroeiing aan de voorzijde verwijderd. Waardoor de vlag van Scouting Nederland kan wapperen. Tijdens de seizoensstart van Scouting Pegasus is het nieuwe spandoek aan de gevel onthuld. ‘Zo weten alle bezoekers van het bedrijventerrein en langs fietsende buurtbewoners dat ze de vereniging hier kunnen vinden.’ 

Aankomende activiteiten

In de komende maanden doen leden van Scouting Pegasus mee met verschillende activiteiten. Waarbij de Airborne Wandeltocht in Oosterbeek op 3 september was de eerste is. Gevolgd door het Pegasus Wandelfestival in Ede op 24 september en de Jotihunt in het derde weekend van oktober. Op 22 oktober vindt een introductiemarkt plaats voor iedereen die wilt ervaren wat scouting inhoudt. Zo staan een kampvuur, koken, pionieren en een klimtoren op het programma. 
De gehele planning is te vinden In de agenda.

De eerste opkomsten van Scouting Pegasus gaan beginnen. De scouts, in de leeftijd van 11 tot 15 jaar, zien elkaar op zaterdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur. De PlusScouts ontmoeten elkaar op 11 september voor het eerst. 

Ziet Scouting Pegasus jou snel? Kijk voor meer informatie over wat zij doen voor jouw leeftijd bij de bevers, welpen, scouts, explorers

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen