Team 1 TTV Slagvaardig kampioen in de 3e divisie

Foto: TTV Slagvaardig

RHEDEN – Team 1 bestaande uit Fatih Mehment Duruskan, Jerfy Schmitz, Remco Van Domburg en Rik de Boer is dit voorjaar kampioen geworden in de 3e divisie.

Een bijzonder knappe prestatie van het team dat in eerste instantie voor handhaving in deze klasse ging. Na een aantal wedstrijden bleek dat zij goed mee konden komen in deze klasse, sterker nog, dat het kampioenschap mogelijk tot de mogelijkheden zou behoren. Al voor het spelen van de laatste wedstrijd was bekend dat Team 1 kampioen zou worden.

De harde kern van het team haalde persoonlijk ook erg mooie percentages Rik 73.3%, Jerfy 70,4% en Remco 66,7 procent. Fatih kon door een blessure helaas niet in actie komen en invaller Roy Braam speelde mooie partijen maar het lukte hem niet om deze om te zetten in punten.

Door omstandigheden vond de huldiging van dit topteam pas nu plaats, na de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen.

Een aantal leden van de tafeltennisvereniging was naar de club gekomen om hen te verrassen met een bloemetje en een bon van teamsponsor Pannekoekhuis Strijland. Op naar handhaving (of meer) in de 2e divisie. Iedereen is van harte welkom om te komen kijken bij de thuiswedstrijden in de zaal aan de IJsselsingel! 

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen