Pietengym op zaterdag in sporthal de Dumpel te Velp

Foto: Sios'61

VELP – Korfbalvereniging Sios’61 heeft zaterdag een gezellige pietengym georganiseerd en ook komende zaterdag zijn pietjes weer welkom in sporthal de Dumpel.

Op zaterdag 19 november kwamen er vele verklede kinderen met hun ouders naar sporthal de Dumpel. Er werden door de verschillende pietjes pakjes van de boot gehaald en oefeningen gedaan om de pakjes bij de schoorsteen te krijgen. Ook werd er geoefend met gooien, evenwicht houden, springen van dak naar dak en natuurlijk met mikken om de pakjes in de schoorsteen te krijgen. De kinderen hebben een leuk en sportief uurtje gehad en kregen als beloning een pietendiploma mee naar huis.

Zaterdag 26 november om 15.15 uur organiseert Sios’61 weer een gezellige Pietjes-Kidsclub achterin de grote zaal van sporthal de Dumpel naast de jeugd korfbalwedstrijden. Kinderen tussen de 3 en 6 jaar oud zijn met hun ouders weer van harte welkom om te komen sporten. Meer informatie is te vinden op https://www.sios61.nl/  en aanmelden kan via een berichtje naar Anneke 06-23292864.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen