Korfbalvereniging Sios’61 had zaterdag een gezellige nieuwjaarsgym

Foto: Sios’61

VELP – Korfbalvereniging Sios’61 heeft zaterdag een gezellige nieuwjaarsgym georganiseerd en ook komende zaterdag zijn kinderen weer welkom in sporthal De Dumpel.

Op zaterdag 14 januari 2023 kwamen er, naast de jeugdspelers van Sios, ook kleine kinderen met hun ouders naar sporthal De Dumpel. Er werden door de twee Sios trainers leuke spelletjes uitgelegd in het vuurwerk thema. Zo werden er voetzoekers gemaakt met de ballen, werden er vrolijk gekleurde ballen als vuurpijlen in de lucht gegooid en waren er de klappers. Daarvoor werd een leuk circuitje gedaan om op te warmen, hierbij (kop) rolde de kinderen over de matten en zigzagde ze langs de pionnen. De kinderen hebben een leuk en sportief uurtje gehad.

Zaterdag 21 januari om 10.00 uur organiseert Sios’61 weer een gezellige Kidsclub achterin de grote zaal van sporthal De Dumpel naast de jeugd korfbalwedstrijden. Kinderen tussen de 3 en 6 jaar oud zijn met hun ouders weer van harte welkom om te komen sporten. Meer informatie is te vinden op https://www.sios61.nl/  en aanmelden kan via een berichtje naar Anneke 06-23292864.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen