Sios’61 collecteert voor Jantje Beton

Foto: Jantje Beton

VELP – Korfbalvereniging Sios’61 uit Velp dankt alle mensen die bijgedragen hebben aan de collecte voor Jantje Beton. Afgelopen week zijn in weer en wind leden en ouders op pad geweest om geld in te zamelen voor de club en voor Jantje Beton.

Buiten spelen is heel erg belangrijk voor elk kind, nu en in de toekomst. Jantje Beton haalt geld op om méér kinderen méér te laten buitenspelen.

Regen, wind en zelfs sneeuw werden doorstaan om maar zoveel mogelijk geld op te halen. Uiteindelijk had Jan de volste collectebus op de voet gevolgd door Dinant. Een eervolle vermelding is er voor Bram die samen met zijn moeder 6 dagen lang vele muntjes heeft ingezameld door in zijn straat langs alle deuren te gaan. De Velpse korfbalclub SIOS ’61 heeft ook een online collectebus voor Jantje Beton. Wil jij ook nog doneren? https://jantjebeton.digicollect.nl/velpse-korfbalclub-sios-61

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen