Proeftrainingen bij SC Rheden voor de jeugd

Foto: SC Rheden

RHEDEN – Het aantal jeugdleden neemt flink toe bij Sportclub Rheden, dit zien ze met name terug in de jongste leeftijdscategorieën. Ook sportief gezien worden er flinke stappen gezet, zo spelen teams in de Hoofdklasse en 1e klasse en zijn er dit seizoen spelers gescout en op proef geweest bij de Graafschap, Vitesse en PSV. Deze ontwikkeling willen de voetbalclub voortzetten.

Ben jij geboren in 2014, 2015 of 2016 en heb je ambities om op een mooi niveau je voetbalskills te laten zien of wil je gewoon lekker komen voetballen bij een fijne vereniging? Dan zoekt SC Rheden jou, iedereen is welkom om op woensdag 31 mei, maandag 5 juni en woensdag 7 juni te komen meetrainen met de jeugdteams.

Ben je al wat ouder, dan ben je uiteraard ook van harte welkom! De organisatie kijkt dan wanneer je kunt meetrainen met een passend team, nog voor de zomervakantie.

Ben je enthousiast geworden? Meld je dan even aan via een mailtje naar [email protected] en de organisatie verwelkomt je heel graag binnenkort op het sportpark aan de IJsselsingel!

Kijk voor meer informatie ook op: https://www.scrheden.nl/

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Volg en Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen