Inspirerende Middag in Arnhem over de Unieke Sporter

Foto: Uniek Sporten

REGIO – Donderdag 22 juni 2023 organiseert Uniek Sporten regio Arnhem ‘de Middag van de Unieke Sporter’. Een inspirerende middag waarbij je de verhalen en ervaringen hoort van de unieke sporters uit de omgeving.

Kom tijdens deze middag op het Lichtenbeekcollege in Arnhem, in gesprek met anderen die werkzaam zijn, of geïnteresseerd zijn, in de gehandicaptensport. “Samen kunnen we namelijk nog veel meer stappen zetten”.

Programma
De middag, van 15:00 – 17:00 uur, zal starten met een korte update over Uniek Sporten regio Arnhem. Daarna zal ervaringsdeskundige Ellert Jan van der Klis aan het woord zijn. Hij heeft in 2009 een beroerte gehad en sindsdien een ernstige vorm van afasie. Laat je inspireren door zijn ervaringen, en hoe hij hiermee om gaat.

Na de pauze zullen ze in gesprek gaan met verschillende personen binnen de gehandicaptensport. Is alles goed geregeld voor een speler van het Nederlandse Team Powerchairhockey? En hoe ervaren ouders van een sportieve dochter met een spierziekte de gehandicaptensport? Uiteraard zal er ook ruimte zijn om met andere aanwezigen in gesprek te gaan én om zelf aan de slag te gaan met het aangepast sporten.

Aanmelden
Ben je geïnteresseerd in deze bijeenkomst? Wil jij graag meer weten over gehandicaptensport in onze regio, en de ervaringen horen van deze sporters? Meld je gratis aan voor deze middag. Aanmelden kan door een mail te sturen naar [email protected] o.v.v. Middag van de Unieke Sporter.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen