AV Gelre gaat door met All Stars Running & Walking

Foto: rheden.nieuws.nl, Peter de Waard

DIEREN – Sinds april werkt een vast groepje All Stars deelnemers bij AV Gelre in een fijne en vertrouwde omgeving aan hun fitheid waarbij deskundige trainers en begeleiders van AV Gelre trainingen verzorgen, die bestaan uit kracht- en conditieoefeningen.

De trainingen spelen zich af rond het clubgebouw, daarbij maken ze gebruik van allerlei technische hulpmiddelen. Ook trekken ze erop uit in de fraaie omgeving van Jutberg en Koningsallee. De trainers kennen elk paadje en zorgen zo steeds voor een gevarieerde route. Deelnemers kunnen op deze manier blijven doen wat ze willen, zonder prestatiedrang. Het is mooi om te zien dat dit al snel leidt tot een gevoel van saamhorigheid. Wandelend en hardlopender wijs houden ze hun conditie op peil en kijken uit naar de volgende training.

Kom je ook eens langs op woensdagmorgen? Ze starten om 09.00 uur bij het clubgebouw aan de Kolonieweg 2a in Dieren. Probeer het, je mag altijd vier keer gratis meedoen. Na afloop is er ruim tijd voor koffie/thee en een goed gesprek.

Wil je meer weten over All Stars? Stuur een mailtje naar [email protected] dan nemen Zij contact met je op.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Volg en Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen