Nieuwe tenues voor winnende basketballers uit Rheden

Foto: WIK

RHEDEN – Het onder-12 team van WIK Rheden heeft nieuwe tenues dankzij sponsor Fluit Tweewielers uit Doetinchem. Groen-wit is de kleur van WIK en dat combineert perfect met het gele logo van de fietswinkel.

Dubbel feest
Trainer Simon Hageman: “In deze mooie tenues voelen we ons sterker. Het speelt gewoon lekkerder in een professionele outfit.” 

Het is zelfs dubbel feest voor het onder-12-team. Het team is dit competitiejaar prachtig gestart met al veel gewonnen wedstrijden. Dat zorgt ervoor dat ze bovenaan staan in de poule van 11 teams uit de regio. Hageman: “Het team is vorig jaar begonnen en heeft zich mooi ontwikkeld. De jongens en
meisjes groeien hard.”

WIK ook voor oud-basketballers

Basketball is ontzettend populair in Rheden. De basketbalafdeling van WIK is een paar jaar geleden gestart en groeit gestaag door. Ben je van huis uit ook basketballer en woon je in de buurt? Sluit je dan aan bij het basketbal in Rheden of Dieren als coach, scheids of kom zelf meetrainen. Op woensdagavond om 19.00 uur trainen de recreanten. Meer informatie: www.wikrheden.nl

WIK Basketball

“Op de foto de spelers, staf en sponsor van het U12 basketbalteam. Boven: coach Jolanda Cornelissen, Florian, Joel, Bob, Ronald Dorland (namens de sponsor Fluit Tweewielers), coach Simon Hageman. Onder: Jurre, Mattijs, Tom, Imre, Boet en Kim.”

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen